Πάνερμος

Ένα υπέροχο- αισθητικά- διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις που προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και ηρεμία, καθώς είναι λίγο πιο απομονωμένο από τα υπόλοιπα(εξ ου και το όνομά του). Οι μόνοι ήχοι που φτάνουν στ’ αυτιά σας είναι οι… ήχοι της θάλασσας. Διαθέτει διπλό κρεβάτι, ευρύχωρη ντουλάπα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, επίπεδη τηλεόραση 32 ιντσών και κλιματιστικό. Το σαλόνι είναι άνετο με καναπέ που γίνεται κρεβάτι. Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα με πρόσθετο κρεβάτι. Διαθέτει μπαλκόνι με θέα στο βουνό.

Details

  • Adults: 4
  • View: θέα στο βουνό

Prices start at: 87 per night

View Details


Ψιλή Άμμος

Ένα διαμέρισμα εμπνευσμένο χρωματικά από την παραλία Ψιλή Άμμος, γνωστότερη ως Χρυσή Άμμος, μία όμορφη αμμουδερή παραλία με κρυστάλλινα νερά. Η δροσερή αύρα του είναι διάχυτη στον χώρο! Διαθέτει 2 μονά κρεβάτια, ευρύχωρη ντουλάπα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, σαλόνι με καναπέ που γίνεται κρεβάτι, επίπεδη τηλεόραση 32 ιντσών, κλιματιστικό και μπαλκόνι με θέα που συνδυάζει θάλασσα και βουνό. Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα

Details

  • Adults: 3
  • View: θέα που συνδυάζει θάλασσα και βουνό

Prices start at: 87 per night

View Details


Καστράκι

Έχει το όνομα, έχει και τη χάρη! Το συγκεκριμένο διαμέρισμα ξεχωρίζει για την μεγαλοπρέπειά του και την αριστοκρατική του αισθητική. Το υπνοδωμάτιο και η βεράντα έχουν θέα θάλασσα. Διαθέτει διπλό κρεβάτι, ευρύχωρη ντουλάπα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, επίπεδη τηλεόραση 32 ιντσών και κλιματιστικό. Το σαλόνι είναι άνετο με καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι. Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα με πρόσθετο κρεβάτι.

Details

  • Adults: 5
  • View: θέα θάλασσα

Prices start at: 87 per night

View Details


Μικρή Βίγλα

Είναι μικρό (φιλοξενεί 2 άτομα), αλλά χαριτωμένο και φυσικά, δεν του λείπει απολύτως τίποτα. Διαθέτει 2 μονά κρεβάτια, ευρύχωρη ντουλάπα, μεγάλη-πλήρως εξοπλισμένη- κουζίνα, ψυγείο, επίπεδη τηλεόραση 32 ιντσών, κλιματιστικό και άνετη βεράντα με απέραντη θέα στο βουνό στο πίσω μπαλκόνι.

Details

  • Adults: 2
  • View: θέα στο βουνό

Prices start at: 60 per night

View Details