Καλώς ήρθατε στο Συγκρότημα Διαμερισμάτων Ακτή Απόλλωνα!

 

Σας ευχόμαστε να έχετε μία ευχάριστη διαμονή. Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τη διαμονή σας στο συγκρότημα μας ή στο νησί.

Για να εγγυηθούμε σε όλους μία όμορφη διαμονή είναι σημαντικό να τηρηθούν οι κανονισμοί που συνοψίζονται σε αυτήν την σελίδα.

 1. Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι 14:00-17:00 και 23:00-08:00. Οι γονείς (ή όποιος ασκεί νόμιμα τη γονική μέριμνα) είναι υπεύθυνοι για τις ενέργειες των ανήλικων παιδιών τους εντός του συγκροτήματος και υποχρεούνται να τα επιβλέπουν και να διασφαλίζουν ότι διατηρούν μια σεβαστή συμπεριφορά προς τους υπολοίπους. Ειδικότερα, υποχρεούνται να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας και την ορθή χρήση των υπηρεσιών και του εξοπλισμού που διαθέτει το συγκρότημα στους επισκέπτες.
 2. Σύμφωνα με το νόμο, η διαμονή είναι δυνατή μόνο για τα άτομα που υποδεικνύονται τη στιγμή της κράτησης.
 3. Check in: 15:00

    Check out: 10:00

Κατά την άφιξη θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε μία ταυτότητα ή διαβατήριο, που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, η οποία θα σας επιστραφεί αμέσως.

 1. Για την ασφάλεια και την υγιεινή των επισκεπτών μας, δεν επιτρέπονται το κάπνισμα και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα εντός των διαμερισμάτων.
 2. Τα κατοικίδια επιτρέπονται κατόπιν αιτήματος.
 3. Κατά την άφιξη σας ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος μπορεί να ζητήσει εγγύηση ζημιών ύψους 150€. Το ποσό αυτό καταβάλλεται σε μετρητά και επιστρέφεται κατά την αναχώρηση σας, εφόσον δεν έχει προκληθεί κάποια ζημιά στο διαμέρισμα. Στην περίπτωση που οι ζημιές υπερβαίνουν το ποσό της εγγύησης, ο επισκέπτης θα πρέπει να συμμορφωθεί με το συνολικό ποσό των επισκευών.
 4. Παρακαλούμε κρατάτε πάντα το κλειδί του σπιτιού μαζί σας και ελέγχετε ότι έχετε κλειδώσει την πόρτα όταν αφήνετε το διαμέρισμα. Σε περίπτωση απώλειας κλειδιού ενδέχεται να υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις.
 5. Για οικολογικούς λόγους, καλό είναι να αποφεύγεται η αλόγιστη χρήση νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Πριν αφήσετε το διαμέρισμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (τηλεόραση, κουζίνα, κλιματισμός). Σε περίπτωση που αντιληφθούμε ότι κάτι έχει μείνει ανοιχτό διατηρούμε το δικαίωμα να το ελέγξουμε προς αποφυγή βλαβών και υπερκατανάλωσης.
 6. Κατά την άφιξη σας, παραλαμβάνετε το διαμέρισμα τακτοποιημένο και καθαρό. Παρακαλώ κρατήστε το στις ίδιες συνθήκες.
 7. Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε το περιβάλλον καθαρό. Μην πετάτε μέσα στην τουαλέτα ή στους νεροχύτες οτιδήποτε μπορεί να φράξει τους σωλήνες. Ο επισκέπτης υποχρεούται να φροντίζει το σπίτι, τα έπιπλα και όλα τα οικιακά είδη και εξοπλισμό που παρέχονται και έχουν απογραφεί. Σε αντίθετη περίπτωση με τους κανόνες, το ποσό της εγγύησης  δεν θα επιστραφεί.
 8. Οι κανονισμοί δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας και εκτίθενται μέσα στα διαμερίσματα. Μη συμμόρφωση θα μπορούσε να προκαλέσει διακοπή της διαμονής χωρίς επιστροφή χρημάτων.